Mässor & Event

Mässor & Event
Vi har lång erfarenhet av mässor, allt från enbart montage till att ta fram en ny utställning från en grundidé. Vi har god kännedom om de flesta mässhallar i Sverige och vi har även erfarenhet av internationella mässor.

Vi åtar oss som sagt allt ifrån enbart montage men kan likväl vara med och skapa en utställning helt från grunden. Självklart brukar Re-board vara ett givet inslag när vi bygger en monter med det är självklart inget krav. Vi har också stor kunskap om passande displaysystem eller modulsystem.

Om kunden vill kan vi projektleda hela arbetet och även all ha all kontakt med mässan med alla beställningar som måste göras.

Nedan kan ni ta del av vårt arbete med montern som vi tog fram åt Gränges tillsammans med reklambyrån Sitrus till ALUMINIUM-mässan 2016 i Düsseldorf.1. Allt börjar med att vi tar fram en 3d-ritning som visualiserar monterns alla delar.2. När kunden godkänt ritningen och gjort all grafik visualiserar vi allt med en ny 3d-ritning som även visar alla tryck.3. Vi tar kontakt med mässan och beställer yta, upphängningspunkter, el mm.4. Ofta bygger vi upp vissa delar i våra lokaler för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.5. Vi bokar upp en mässtransport som levererar allt gods till rätt monteryta på mässan.6. Vi monterar samtliga delar på plats på mässan.7. Medan övriga monterbyggare fortfarande slipar spackel och målar är vi klara med en miljövänlig monter i Re-board!

Custom Design
x