Om oss

I Trosa, söder om Stockholm har vi 2500 kvm egen produktion. Vi trycker på i princip alla material (glas, plexiglas, stenskivor, wellpapp, Re-board, papper, textil, dörrar och mycket mer) i hög kvalitet, upp till 70 mm tjocklek i nästan obegränsade format. Vår teknik lämpar sig för både inomhus- och utomhusapplikationer. Till vår stora fördel har vi förutom 6 färger även möjlighet att trycka med vitt bläck.

I vår helt digitaliserade efterbehandling fräser, skär, bockar, böjer, formar, stansar och bigar vi för att skapa produkter med stor uppmärksamhet. Även rörelser, ljus och ljud mm är effekter vi använder för att skapa det där lilla extra.

Vi har träffat rätt i vårt tänk då vi märker att marknaden efterfrågar produkter som skapar större uppmärksamhet. Ibland ska det vara små serier och ibland stora, i vissa fall ska varje exemplar vara unikt och ibland ska alla vara lika. Vi har (nästan) inga begränsningar i vår produktion vilket skapar stort utrymme för våra kunders kreativitet.

Vår styrka är våra medarbetare som brinner till 100% för det vi håller på med och har en bred kompetens inom våra fokusområden. Det är en förutsättning för att lösa våra kunders behov som ofta kräver en kreativ återkoppling, korta ledtider, hög servicegrad och hög kvalitet. Vi har också ett sjukligt intresse för nya material vilket gör att vi många gånger är ett intressant bollplank kring lösningar.

Custom Design
x